Murupolku

Työpaikkana Ylä-Savon SOTE

Työpaikkana Ylä-Savon SOTE

Merkityksellisen työn luotettava mahdollistaja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on perustettu vuonna 2010 ja se toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata, pysyvää sekä aidosti merkityksellistä työtä asiakkaidemme eri elämäntilanteita auttaen ja tukien. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamamme ratkaisut ovat valtakunnan kärkiluokkaa esimerkiksi etävastaanottopalveluissa.

Työnantajana tarjoamme joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä ja liikkuva työaika helpottaa työntekijöidemme arjen suunnittelua. Henkilöstöetuina tarjoamme lisäksi myös ePassin, liikkuvan työn sekä työnkierron ja sujuvat uraetenemisen mahdollisuudet suuressa organisaatiossamme. Työskentelemme neljän eri kunnan alueella, Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä.

100 % asenteella ja koko sydämellä

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työhyvinvoinnista huolta pitämällä sekä esimerkiksi koulutuksen täydentämistä tukemalla. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme.

LÄÄKÄRIKSI YLÄ-SAVOON! KATSO VIDEO ALLA:

 

Katso kaikki avoimet työpaikkamme Kuntarekrysta


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!

Tervetuloa lääkäriksi Ylä-Savoon!

Tervetuloa lääkäriksi Ylä-Savoon!

Kysy lisää:
Jarno Rieppo
vastaanottopalvelujen ylilääkäri
puh. 040 489 4259
jarno.rieppo@ylasavonsote.fi

Sirpa Marjoniemi
avovastaanottopalvelujen päällikkö
puh. 040 183 3507
sirpa.marjoniemi@ylasavonsote.fi

Eija Jestola
terveysjohtaja
puh. 040 712 1040
eija.jestola@ylasavonsote.fi