Vastaanotot PÄÄKUVA

Vastaanotot

Vastaanotot

Tältä sivulta löydät kootusti terveyskeskusten ja erikoissairaanhoidon vastaanottoja.
Voit asioida kanssamme kasvokkain, puhelimitse tai verkossa. Sähköinen asiointi on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. 

Etäpalvelut on turvallinen ja joustava vaihtoehto lähipalveluille

Etäpalvelut ovat turvallinen ja joustava mahdollisuus asioida turvallisesti ammattilaisen kanssa ilman fyysistä kontaktia. Viime kädessä terveydenhuollon ammattilainen päättää, onko vastaanotto mahdollista toteuttaa etänä. Etäpalvelu toimii video-, kuva-, ääni- tai chat-palveluyhteyden kautta. Etävastaanotto on vaihtoehto lähipalvelulle.

Varaa aika etävastaanotolle eTerveyspalvelustamme.

Päivystys 24/7

Päivystys palvelee kiireellistä hoitoa tarvitsevia ympärivuorokautisesti. Soita ensin numeroon 017 272 2346. Sijainti: Iisalmen sairaala, Riistakatu 23, 74120, Iisalmi. Lue lisää päivystyksestä ja ensiavusta.

Enskat eli ensikäyntivastaanotot

Kun tarvitset sairaanhoitajan, lääkärin tai fysioterapeutin hoitoa 1–3 päivän kuluessa (ei päivystyshoitoa), hakeudu ensikäyntivastaanotolle eli Enska-vastaanotolle Iisalmeen, Kiuruvedelle tai Sonkajärvelle. Enskat toimivat ajanvarauksella. Ennen vastaanotolle hakeutumista ole yhteydessä sairaanhoitajaan puhelimitse tai chatin kautta. Lue lisää Enska-vastaanotoista.

Toimi seuraavasti

  • Varaa aika chatista tai soita numeroon 017 272 4222
  • Sairaanhoitaja tekee hoidontarpeen arvion perusteella ajanvarauksen
  • Voit varata ajan fysioterapeutille myös sähköisesti 
  • Tule vastaanotolle hieman ennen omaa aikaasi. Osoitteet paikkakunnittain löydät alta
  • Hoitaja kutsuu sisään varatulla ajalla. Hän tutkii, neuvoo ja ohjaa sinua, pääset tarvittaessa lääkärille. Saat hoito-ohjeet ja/tai suunnittelemme hoidon.

Terveyskeskuslääkärin ja sairaanhoitajien vastaanotot

Seuraavien sivujen alta lisätietoa ja toimintaohjeet terveyskeskuslääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotoille. Katso seuraavat vapaat ajat terveyskeskuslääkärille tai sairaanhoitajalle.

Lue lisää lääkärin vastaanottopalveluista.

Lue lisää sairaanhoitajan vastaanotosta.

Erikoislääkärien vastaanotot ja toimenpideyksikkö

Iisalmen terveyskeskuksessa toimii sisätautien-, neurologian-, reumatologian-, lastensairauksien-, ihotautien-, gastroenterologian-, naistentautien sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien lääkärien vastaanotot. Kirurgian- ja silmätautien erikoislääkärien vastaanotot ovat Iisalmen sairaalan 3. kerroksessa. Erikoislääkärien vastaanotolle tarvitset aina lähetteen, jonka perusteella asiakas saa kutsun vastaanotolle. Lähetteen tekee terveyskeskuslääkäri.

Lue lisää erikoislääkärien vastaanotoista ja katso yhteystiedot.

Toimenpideyksikössä on silmätautien ja kirurgian erikoislääkäreiden vastaanottoja ja siellä tehdään ei-anestesiaa vaativia toimenpiteitä. Vastaanotolle tullaan terveyskeskuslääkärin lähettämänä. 

Lääkärien, sairaanhoitajien ja asiantuntijoiden vastaanotot

Seuraavien alasivujen alta löydät eri ammattilaisten vastaanottojen aukioloajat, yhteystiedot sekä toimintaohjeet vastaanotoille.

Suun terveys ja hampaiden hoito

Lue lisää hammaslääkäripäivystyksestä ja aikojen varauksesta.


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!